S z o l g á l t a t á s a i n k

Szolgáltatásaink

Jelenlegi kínálatunk

A vírushelyzet következtében jelenleg korlátozottabb szolgáltatási palettával, de várunk minden kedves érdeklődőt aki rendezvényhelyszínre, kulináris élvezetekre, pihenésre, vagy csak egy jó bor elfogyasztására vágyik. 

Bővebben

H e l s z í n b i z t o s í t á s a

Az elmúlt években számos eseménynek adtunk otthont. Legyen szó egy céges rendezvényről, születés-, névnap, leány- és legénybúcsú, évforduló, esküvő, keresztelő, vagy akár ballagásról, a helyszíneinkben garantáltan nem fog csalódni. 

Mivel a legnagyobb érdeklődés az esküvő rendezvényhelyszínnel kapcsolatosan érkezett az elmúlt években, így az esküvői helyszín biztosításáról külön információkat itt talál:

S z á l l á s b i z t o s í t á s a

Legyen szó egy rendezvény utáni pihenésről, vagy csak szimplán élvezni szeretné a Balaton adta nyugalmat, Vendégházunk minden igényt kielégít a pihenni vágyok számára. 

Szent Kristóf

G a s z t r o s h o p

Ha szereti az igazi hazai ízeket és a minőségi ételeket, akkor gasztroshoppunkat egyenesen Önnek találtuk ki. A házi kézműves kolbászoktól a eceteken és mézeken át a lekvárokig itt mindent megtalál.

B o r o k é r t é k e s í t é s e

Végezetül pedig ha csak egy üveg borra vágyna egy nehéz este után, akkor ajánljuk figyelmébe pincészetünk boratit. A vöröstől a fehérig, a száraztól az édesig mindenféle bor található a repertuárunkban.