V e n d é g h á z

Vendégház

S z á l l á s é s W e l l n e s a m a x i m á l i s p i h e n é s é l m é n y é é r t

Ahogy már megszokhatták, akik követik a Szent Kristóf Rendezvényközpont és Pincészet tevékenységét és folyamatos átalakulását, újabb élménnyel gazdagodhatnak, ha ellátogatnak hozzánk.

Mintegy négy éves (kisebb-nagyobb) fejlesztést megvalósítva a Szent Kristóf élményt tovább fokozva célkitűzésünk továbbra is az, hogy szeretnénk a látogatóinkat az eredeti vidéki hangulat és életérzés pillanataival lenyűgözni. Annak érdekében pedig, hogy kedves vendégeink minél több időt tudjanak tölteni lankás hegyoldalakkal tarkított, szőlőlugasokkal és színes virágokkal, fákkal övezett környezetben megnyitottuk a Szent Kristóf Vendégházat a közönség és a vendégeink számára.

A Szent Kristóf Vendégház az „ősi” borospince és borozó felett elhelyezkedő régi ház ódon falait valamint a kilátását a vidéki „szőlősre” megtartva került kialakításra. Belső és külső jegyei tükrözik a vidékre jellemző hangulatot és szeretetet.
Természetesen a kor modern kényelmét is elrejtettük a Szent Kristóf Vendégház falai között. Egyben törekedtünk arra, hogy nyugodt családias, vagy akár romantikus idillben tudják vendégeink eltölteni a pihenésre szánt időt.

Mi a Szent Kristóf Rendezvényközpont és pincészet területén elhelyezkedő Szent Kristóf Vendégházra nem csupán szálláshelyként tekintünk. Hanem az inkább kiegészítése vagy akár beteljesedése a Szent Kristóf Balaton vidéki élménynek..
Hiszen a jó vendéglátás a marasztalásban teljesedik ki igazán…


 Tekintse meg szobáinkat: http://stkristofvendeghaz.hu

F o g l a l á s / A j á n l a t k é r é s

Ha helyszínünk felkeltette érdeklődését vegy fel velünk a kapcsolatot.