H e l y s z í n b i z t o s í t á s a

Jó helyszínt keres?

H e l y s z í n b i z t o s í t á s a a S z e n t K r i s t ó f b a n

Esküvő, céges rendezvény, csapatépítő, legény és leánybúcsú, családi vagy baráti pihentető hétvége, páros vagy egyedüli hétvégi elvonulás a természetbe? Ezekre mind lehetőség van, ha ellátogat hozzánk.

Az elmúlt években a felsoroltak mindegyikéhez bőven volt szerencsénk és a végén kivétel nélkül minden vendégünk mosollyal az arcán hagyott itt minket. Helyszíneink külön-külön is igénybe vehetőek, de akár a teljes létesítmény lefoglalása is lehetséges. 

Zamárdiban található 4 hektáros birtokunk pont annyira van messze a Balaton partjától, hogy a nyüzsgés már nem ér el ide, így a hely maga a béke szigete, de egy 10 perces sétával könnyedén eljuthatunk a Balaton partra, ha ahhoz támadna kedvünk.  

Számos épület, buliterem, éttermi részlegek, légkondicionált hálószobák, park, játszótér, wellness részleg és még egy professzionális éttermi használatra felszerelt konyhával is rendelkezünk és mind csak arra vár, hogy használják.

Helyszíneink külön-külön is igénybe vehetőek, de akár a teljes létesítmény lefoglalása is lehetséges.

Amivel szolgálhatunk

helyszíneink menüpontunk alatt
további képeket is talál

R e n d e z v é n y p a v i l o n

A rendezvénypavilon 250 m2-es tere a program jellegétől függően 80-130 fő felhőtlen szórakozását, vacsorával egybekötött táncos kikapcsolódását hivatott biztosítani a nyári és a téli időszakban egyaránt. A vendégek színvonalas kiszolgálását jól felszerelt bárpult segíti. A pavilon korszerű, mobil oldalszerkezetének köszönhetően a nyári időszakban nyitott szórakoztató egységként üzemel, télen pedig zárt, fűthető rendezvényhelyiséggé alakítható.

A pavilon az elmúlt időszakban több rendezvény, zenés mulatság, koncert kiemelkedő helyszíne volt. A műsoros programokhoz 50 m2-es színpad áll rendelkezésre, ahol már olyan neves fellépők is megfordultak, mint Kocsis Tibi, Kovácsovics Fruzsina, Dankó Szilvia, Szandi, Bódi Guszti és Margó, Bódi Csabi, Dér Heni, Opitz Barbi, Kunu Márió, Bunyós Pityu

B o r é t t e r e m

A családias hangulatú étterem kb. 50-70 fő egyidejű fogadását biztosítja az igényelt szolgáltatástól függően.
A helyiség légkondicionált. Télen cserépkályha melege teszi még barátságosabbá a helyiséget.
Az étterem borvacsorák, kisebb zenés estek, céges rendezvények megvalósítására is alkalmas. Igény esetén nagyképernyős TV-t biztosítunk a prezentációk levetítéséhez.  
 
Nagyobb létszámú rendezvényekre a rendezvénypavilonunkat ajánljuk figyelmükbe.

P i n c e é t t e r e m

Az egykori borospince patinás falai közt kialakított hangulatos étteremben 40 vendég számára tudunk helyet biztosítani.
A pinceétterem kissé elkülönülő elhelyezkedésével kiválóan alkalmas kisebb összejövetelek, születés-, névnapok, évfordulók, céges megbeszélések megtartására.
A háttérben található dekoratív borfal a Szent Kristóf borok bemutatására is szolgál.

A pinceétterem előterében találjuk a néhány fős elvonulásra, meghitt beszélgetésre alkalmas kistermet is.

P a n o r á m a t e r a s z

A pincészet egyik legkellemesebb helyisége, melyből kiváló rálátás nyílik a csodálatos parkra és a környező szőlőhegyekre.
Nyáron az oldalfalak kinyitásával közvetlen a kertkapcsolat, télen pedig fűthető.

A teraszon maximum 40 fő elhelyezése biztosított.
Kedvelt hely kisebb létszámú esküvői ebédek, vacsorák megtartására.

S z e n t K r i s t ó f G a r d e n

Az árnyas fák alatt kényelmes kerti bútorokkal berendezett kerthelyiség a pincészet egyik leghangulatosabb tere. Késő tavasztól kora őszig a kertből szép kilátás nyílik a környék szőlőhegyeire, a sétányokkal tagolt virágos parkra, a csobogó szökőkútra.

A kerthelységben akár 40-50 ember is kényelmesen elfér, közepén pedig található egy szaletni, ami el van látva sütővel és minden egyéb konyhai kellékkel ami egy kerti sütögetéshez vagy bográcsozáshoz kelhet.  

R e t r o P i n c e

Ódon kis somogyi  családi pince felújított belső térrel 28 fő részére. Aki valaha volt borospincében annak nem kell bemutatni milyen hangulata van. Mi egy kicsit továbbgondoltuk és továbbfejlesztettük a hamisíthatatlan borospince hangulatot. Az eredmény pedig magáért beszél.

A borkostolós vagy borvacsorás szolgáltatásainkhoz többnyire ezt a helységünket szokták igénybe venni. 

M i n i t á r g y a l ó

Kényelmes bútorral berendezett régi pincerészlet diszkrét beszélgetésre, kártyázásra. Tökéletesen használható tárgyalásokra is és igény esetén átalakítható éttermi részlegnek is. 

Ebben az esetben körülbelül 8-12 fő befogadására lehet alkalmas. Előterében pedig található egy kiszolgáló pult is, hogy ne kelljen messzire menni a következő körért.

V e n d é g h á z

A Szent Kristóf Vendégház az „ősi” borospince és borozó felett elhelyezkedő régi ház ódon falait valamint a kilátását a vidéki „szőlősre” megtartva került kialakításra. Belső és külső jegyei tükrözik a vidékre jellemző hangulatot és szeretetet.
Természetesen a kor modern kényelmét is elrejtettük a Szent Kristóf Vendégház falai között. Egyben törekedtünk arra, hogy nyugodt családias, vagy akár romantikus idillben tudják vendégeink eltölteni a pihenésre szánt időt.

Vendégházunk 8 szobával rendelkezik és akár 20-24 fő elszálásolására is alkalmas, mindezt már-már luxus körülmények között.  

Mi a Szent Kristóf Rendezvényközpont és pincészet területén elhelyezkedő Szent Kristóf Vendégházra nem csupán szálláshelyként tekintünk. Hanem az inkább kiegészítése vagy akár beteljesedése a Szent Kristóf Balaton vidéki élménynek..
Hiszen a jó vendéglátás a marasztalásban teljesedik ki igazán…

W e l l n e s s R é s z l e g

Ha már az élményeket maximalizálni szeretnénk akkor a Wellness szolgáltatás sem maradhat el. 

Wellness központunk rendelkezik egy hatalmas élményfürdővel, egy szaunnával, zuhanyzóval és egy kicsit spirituális hangulatot tükröző, nyugányakkal felszerelt térrel, hogy mindenki megtalálhassa a lelki békéjét.

P r o f e s s z i o n á l i s k o n y h a

Végezetül pedig néhány szót a konyhánkról. Korábban számos rendezvényt és napi több száz fős vendégsereget is tökéletesen kiszolgálni képes konyhánk mindennel fel van szerelve amire akár egy felső kategóriás étteremnek is szüksége lehet.

A konyha mellett található egy hatalams hűtőkamra is, ami akár több száz ember étel és italszükségletét is hüvösen tartja. 

F o g l a l á s / A j á n l a t k é r é s

Ha helyszínünk felkeltette érdeklődését vegye fel velünk a kapcsolatot.